Telefon: 38 71 18 15   •   E-mail: h.loechte@c.dk   •   Peter Bangs Vej 105, DK-2000 Frederiksberg​

Tilskudsregler

Tilskudsregler til tandbehandling

Der sker store ændringer i forhold til den tidligere overenskomst, som kommer til at have betydning for dig som patient. Der er ikke tale om at der bliver skåret ned på tilskud som det er set tidligere, men en række ydelser forsvinder og nogle nye dukker op.

Den største forandring er nu at du som tandlægepatient fremover bliver inddelt i et grønt, gult eller rødt spor, baseret på vurderingen af risikoen for på kort eller lang sigt at udvikle behandlingskrævende tandsygdomme og det tidsinterval som du bør møde til tandeftersyn efter, er fastlagt ud fra hvilken risikofarve du er blevet tildelt.

Det grønne spor er typisk patienter som ingen eller næsten ingen fyldninger har, ikke har nogen tegn på parodontose, og iøvrigt er rigtig god med tandbørste og tandtråd. I denne gruppe vil man typisk skulle til tandlægeeftersyn hver 12 måned. 

Det gule spor er typisk patienter som har en del fyldninger, som nu og da får huller i tænderne, danner meget tandsten og har tandkødsbetændelse. I denne gruppe vil man typisk skulle til tandeftersyn hver mere end en gang om året.

Det røde spor er typisk patienter som har modtaget mange behandlinger gennem tiden, tit får nye huller eller har parodontose. I denne gruppe vil intervallet imellem tandlægebesøg måske være hver 3. - 4. måned.

Det skal nævnes at man kan skifte gruppe både ” op og ned” afhængig af hvordan ens tandsundhed ændrer sig med tiden. Det er vores mål som tandlæger at hjælpe vores patienter til optimal tandsundhed og bevare et stærkt tandsæt hele livet, med andre ord, at gøre vores patienter så ” grønne som muligt”

En ydelse som kommer til at blive brugt meget fremover, er den såkaldte IFB som står for individuel forebyggende behandling. Ydelsen dækker bla instruktion og vejledning i hvordan du bedst muligt renholder tænder og tandkød så risikoen for tandsygdomme kan nedsættes. Desuden dækker ydelsen behandling af følsomme tandhalse/isninger, lokal tandkødsbetændelse, flourbehandling og behandling af lokal betændelse omkring visdomstænder.

Det er stadig sådan at hvis man har behov for tandeftersyn og tandrensning mere end en gang om året, er der tilskud til dette.


Er du grøn, gul eller rød?

Læs mere på tandlægeforening.dk


Sygesikringen danmark yder tilskud til de nye ydelser.

​Åbningstider

Man: 

Tir: 

Ons:

Tor: 

Fre:

10.30 - 16.00

12.30 - 16.00

08.30 - 14.00

08.45 - 13.30

08.15 - 13.00

Tidsbestilling

For at læse mere, klik her.

Nye parkeringsregler på Frederiksberg.
09-01-2020
Fra 1 januar 2023 er det er ikke nok at stille P-skiven. Parkeringen kræver licens eller P-billet uanset hvor længe du parkerer.
Læs hele nyheden
Tilskudsregler
12-10-2015
Læs mere om de nye tilskudsregler til tandbehandling fra den. 1 april 2015
Læs hele nyheden
Få en akut tid hos tandlægevagten
01-01-2015
Hvis du har brug for en tandlæge uden for klinkkens åbningstid, kan du på denne side finde information om de muligheder der foreligger.
Læs hele nyheden